Even in de oven... en genieten maar!

De Smulsteen; even in de oven en genieten maar!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. In dit artikel staan de variaties die u bij Uw Slager kunt verkrijgen als rijk gevulde Smulsteen!

De Smulsteen: feestelijk, gezond, gemakkelijk, genieten!

Feestelijk: feestelijk op tafel, een goed alternatief voor gourmetten
Gezond: oven bereiding zonder extra boter inclusief verse groenten
Gemak: de steen is gevuld en ovenklaar, heeft een snelle bereidingswijze
Genieten: verse producten van topkwaliteit en een sfeervolle manier van eten

Tips & spelregels:

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen.
  • De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggegeven
  • De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel heet water gebruiken voor schoonmaak
Wij draaien op Uw Slager